Η Ε.Κ.Β στην εκδήλωση του Bucephalos με αφορμή την αποχώρηση από τις Βρυξέλλες του κου Γκάσιου Παντελή

 

   Σε μία ξεχωριστή βραδιά , σε μία διαφορετική εκδήλωση του δικτύου Bucephalos , παρευρέθη ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Β κος Δημήτριος Αργυρόπουλος .

Μία γαστρονομική βραδιά στο εστιατόριο Kolya του ξενοδοχείου Manos Premier στις Βρυξέλλες,  διοργάνωσε το δίκτυο Bucephalos για τα μέλη και φίλους ,  κατά την οποία βραβεύθηκε ο Διευθυντής του Γραφείου των Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής πρεσβείας στο Βέλγιο κος Παντελής Γκάσιος.

Ο κος Γκάσιος μετά την εξαιρετική πενταετή του θητεία στο Βέλγιο δημιουργώντας υγιείς σχέσεις και συνεργασίες με τον ελληνικό και βελγικό εμπορικό κόσμο μετατίθεται λόγω υπηρεσιακών αναγκών.

Την βράβευση έκαναν ο Πρόεδρος του Βελγοελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κος Βασίλειος Ακριτίδης καθώς και ο Αντιπρόεδρος του δικτύου Bucephalos κος Βασίλης Μπούσης.

Οι παρευρισκόμενοι  είχαν την ευκαιρία να γευτούν το γαστρονομικό μενού που είχε επιμεληθεί ο Executive Chef Νικόλας Τσικνάκος συνοδεύοντάς το με υπέροχα Ελληνικά κρασιά  χορηγία της εταιρείας OINOGEA.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων  με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας του Βελγοελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κος Νίκος Κορογιαννάκης , ο ιδρυτής του δικτύου ΆΛΛΗΛΟΝnet κος Άγγελος Παγκράτης η εκπρόσωπος του Discovering Network κα Θίσβη Εκμετζόγλου,  ο διευθυντής της ομογενειακής ιστοσελίδος Newsville.be κος Γιάννης Δήμας κ.α.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε newsville.be