Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής και Γερμανικής Αντιπροσωπείας Δήμων Περιφερειών και Επιμελητηρίων (+ PHOTOS)

 Σε σημαντική συνάντηση εργασίας στις Βρυξέλες για την υπογραφή ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ της Ελληνικής και Γερμανικής Αντιπροσωπείας Δήμων Περιφερειών και Επιμελητηρίων παρέστει σήμερα ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Β. κος Δημήτριος Αργυρόπουλος.

Ένα σύμφωνο που συνάδει με την Ευρωπαϊκή Ιδέα προάγει την Οικονομική Ανάπτυξη και ενισχύει την Αλληλεγγύη μεταξύ των Ευρωπαϊκών Περιφερειών.

Στην εκδήλωση που ξεκίνησε με το κόψιμο της βασιλόπιτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αθηναγόρα,  παραβρέθηκαν:

Η Πρέσβειρα  κα Ελευθερια Γαλαθιανάκη, ο υπουργός Π Κουρουμπλής,  η εκπρόσωπος του εμπορικού επιμελητηρίου της Πρεσβείας κα Κωνσταντινίδου, ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Αγοραστός ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ Πατούλης ο Περιφερειάρχης Δ Ελλάδος κ Κατσιφάρας ο Περιφερειαρχής Κ.Μακεδονίας κ Τζιτζικώστας ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ ΕΒΕΑ κ.Μίχαλος ο Πρόεδρος της ΠΕΤΑκ.Χιοτάκης ο Πρόεδροςτης ΕΕΤΑΑ κ.Καλογερόπουλος , ο Υπεύθυνος της Ελληνογερμανικης Συνέλευσης απο την πλευρά της ΚΕΔΕ Δήμαρχος Δράμας κ.Μαμσάκος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος Βρυξελλών κος Δημήτριος Αργυρόπουλος, ο Γραμματέας του Βελγοελληνικού Επιμελητηρίου κος Νικόλαος Κορογιαννάκης, οι πρώην υπουργοί Κ Μουσουρούλης και Μ Κεφαλογιάννης,  ευρωβουλευτές και πλήθος άλλων από Γερμανικής πλευράς, Frank Edelmann Δημαρχος και συντονιστής κοινοτήτων Βάδης-Βυρτεμβέργης και Gabriel Stock εκπρόσωποι του Χανς-Γιόχαν Φούχτελ