Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η χορευτική βραδιά στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 (+ PHOTOS)

 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η χορευτική βραδιά που διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος κος Δημήτριος Αργυρόπουλος  εξήρε την σπουδαιότητα της θυσίας των προγόνων μας , θυσία με αυταπάρνηση, θυσία η οποία θα πρέπει να αποτελεί για εμάς και τις επόμενες γενεές παράδειγμα γενναιότητος και ανδρείας .

Τόνισε δε την σπουδαιότητα του ηρωικού ΟΧΙ και τον συμβολισμό του,  τότε και σήμερα στις δύσκολες στιγμές που το Έθνος μας περνά.

Την υπέροχη αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιεπίσκοπος Βελγίου και κάτω χωρών Αθηναγόρας η Πρόξενος κα Ελένη Πετρουλά ο Ευρωβουλευτής κος Τρακατέλλης καθώς και Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων.

Ο χορός και το κέφι ατελείωτο στην μουσικοχορευτική αυτή βραδιά με τις υπέροχες πενιές του Άρη και του Γιάννη καθώς και με τους νοστιμότατους μεζέδες του εστιατορίου «Les enfants du Piree'»

 

photos: Δήμητρα Καγιόγλου