Οι Έλληνες των Βρυξελλών ,τιμούν αυθεντικά τις Εθνικές εορτές της πατρίδας μας

 

Οι Έλληνες των Βρυξελλών έχοντας στο τιμόνι τη Κοινότητα των Ελλήνων,   στη καρδιά της Ευρώπης, τιμούν αυθεντικά τις Εθνικές εορτές της πατρίδας μας με πολύ αγάπη και σεβασμό στις θυσίες των ηρώων της Ελλάδας.

Έτσι και τώρα δε περίμεναν Επιτροπές υπό την κυρία Αγγελοπούλου για να ξεκινήσουν ένα προγραμματισμό εκδηλώσεων για το 2021, αλλά έχουν ήδη προγραμματίσει εκδηλώσεις όπως εξήγγειλα , ως Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την Ελληνική Ημέρα στις 10/6/2019 .

Το 2021 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΜΝΗΜΗΣ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Πανηγύρια και έξαρση εθνικισμού δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να γιορτάσεις ένα Έπος όπως αυτό.

Είναι μία σημαντική ευκαιρία να κάνουμε σαν λαός έναν σοβαρό απολογισμό τι πράττουμε ως πολίτες, εξουσία, πολιτικοί, ιερατείο, άνθρωποι του πνεύματος για να συνεχιστεί αυτή η σημαντική Ελληνική Ιστορία στους δύσκολους σύγχρονους καιρούς μας. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας και όχι απλά να τους θυμόμαστε με γιορτές και πανηγύρια…

Όλοι οι Έλληνες ΕΝΩΜΕΝΟΙ να αναλογιστούμε και να συνεχίσουμε τη παράδοση και τη κληρονομία των σπουδαίων προγόνων μας.